Nieuws

Start campagne 2018

Wij zijn Lingewaard

Als partij trekken wij altijd op met de burger. Wij bespreken samen met de burger de politieke thema’s die aan de orde zijn en bepalen samen met de burger op basis van Dossierkennis en Deskundigheid ons standpunt. Dat doet B06 al vanaf het begin van deze eeuw.

In de afgelopen 4 jaar hebben wij dit beleid voortgezet en zijn we bijvoorbeeld bij het onderzoek en behandeling van de dossiers, geiten fokkerij, ontsluiting Ressen en Bemmel naar Nijmegen Noord, Woonsituatie verwarde vrouw in Doornenburg, en park Holthuizen, daadwerkelijk opgetrokken met de burgers.

Wij zijn Lingewaard, de burgers zijn Lingewaard, niet de gemeentelijke organisatie is Lingewaard. Dat is ons uitgangspunt.

Politiek leider van B06 is Frans Schut. Voor de verkiezing van 21 maart 2018 is hij de lijsttrekker. De volgende kandidaten Patrick Hegeman (2), Ben Geurtz (3), Sjaak van der Welk (4), Mandy Roelofs (5). Els Martijn (6), Albert Hendriks (7), Hans Roelofs (8), John Schennink (9) en Loes Willemsen (10) vullen de plaatsen 2 tot en met 10. Kandidaten 11 tot en met 36 vindt u op de kandidatenlijst van B06.

Receptie start campagne

Op zaterdag 6 januari houden wij van 16.00 tot 17.00 een receptie ter gelegenheid van de start van de campagne en het nieuwe jaar 2018.

Programma

16.00 inloop

17.00 start campagne met :

  • Toespraak Lijsttrekker Frans Schut
  • Verkiezingsprogramma 2018-2022
  • Presentatie promofilm 2018
  • Presentatie website 2018

Tijdens de receptie worden drankjes en hapjes geserveerd.

Lingewaard, januari 2018

Speerpunten

Financiën

Persoonlijke ontwikkeling

Infrastructuur

Sociale omgeving

Onze politici

Patrick Hegeman

Patrick Hegeman

Fractievoorzitter

Ik ben Patrick Hegeman, inwoner van Huissen, getrouwd, vader van vier kinderen en sinds 2010 raadslid voor B06, de laatste vier jaar als fractievoorzitter.
Mandy Roelofs

Mandy Roelofs

Raadslid

Ik ben Mandy Roelofs, 29 jaar en ik woon in Huissen. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 ben ik raadslid voor B06.
Henk Joosten

Henk Joosten

Lid

Mijn naam is Henk Joosten, woonachtig in Haalderen. Toen ik 12 jaar geleden na 20 jaar stopte als raadslid had ik nooit gedacht dat het weer zou gaan kriebelen.
Ben Geurtz

Ben Geurtz

Secretaris

Mijn naam is Ben Geurtz en woonachtig aan de Kommerdijk te Gendt.
Sjaak van der Welk

Sjaak van der Welk

Lid

Horeca ondernemer. Nadat ik gestopt was met een cafébedrijf in 1997, had ik meer tijd voor hobby’s.
Els Wening-Derksen

Els Wening-Derksen

Lid

Mijn naam is Els Wening-Derksen en ik woon in Angeren.
Timo Leissner

Timo Leissner

Lid

Mijn naam is Timo Leissner, 25 jaar en kom uit Haalderen.
Hans Roelofs

Hans Roelofs

Lid

Mijn naam is Hans Roelofs, geboren Huissenaar en al 35 jaar actief als tuinder op de Rietkamp. Sinds vijf jaar ben ik actief voor B06, omdat toekijken voor mij geen optie is.
Albert Hendriks

Albert Hendriks

Voorzitter

Vier jaar geleden heb ik mij aangesloten bij B06, nadat ik van alle lokale partijen hun standpunten en voornemens had bestudeerd.

Dit hebben we bereikt