Nieuws

Vertrek Frans Schut bij B06

05-04-2018

Na een gesprek met Frans Schut op 3 april jl. heeft het bestuur van B06 moeten besluiten, om Frans Schut per direct te royeren uit B06. Aanleiding was het zich niet kunnen conformeren aan een ledenbesluit, zoals dit na de verkiezingen is genomen. Frans Schut is hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld.


Conform het huishoudelijk reglement van B06 had Frans de mogelijkheid, om tegen het royement in beroep te gaan op een te houden ledenvergadering later deze maand.

Vandaag zijn wij middels een persbericht geïnformeerd, dat Frans Schut ervoor gekozen heeft om uit de fractie van B06 te stappen en als eenmansfractie verder te gaan. Wij kunnen niet anders dan deze stap te accepteren. Wij zijn ervan overtuigd, dat B06 met de huidige fractie en ervaren leden op de politieke avonden onze ruim 2000 stemmers vol verve zal blijven vertegenwoordigen.

De fractie van B06 bestaat uit Patrick Hegeman (fractievoorzitter) en Mandy Roelofs.

 

Bestuur en fractie B06

Speerpunten

Financiën

Persoonlijke ontwikkeling

Infrastructuur

Sociale omgeving

Onze politici

Patrick Hegeman

Patrick Hegeman

Fractievoorzitter

Ik ben Patrick Hegeman, inwoner van Huissen, getrouwd, vader van vier kinderen en sinds 2010 raadslid voor B06, de laatste vier jaar als fractievoorzitter.
Mandy Roelofs

Mandy Roelofs

Raadslid

Ik ben Mandy Roelofs, 29 jaar en ik woon in Huissen. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 ben ik raadslid voor B06.
Henk Joosten

Henk Joosten

Lid

Mijn naam is Henk Joosten, woonachtig in Haalderen. Toen ik 12 jaar geleden na 20 jaar stopte als raadslid had ik nooit gedacht dat het weer zou gaan kriebelen.
Ben Geurtz

Ben Geurtz

Secretaris

Mijn naam is Ben Geurtz en woonachtig aan de Kommerdijk te Gendt.
Sjaak van der Welk

Sjaak van der Welk

Lid

Horeca ondernemer. Nadat ik gestopt was met een cafébedrijf in 1997, had ik meer tijd voor hobby’s.
Els Wening-Derksen

Els Wening-Derksen

Lid

Mijn naam is Els Wening-Derksen en ik woon in Angeren.
Timo Leissner

Timo Leissner

Lid

Mijn naam is Timo Leissner, 25 jaar en kom uit Haalderen.
Hans Roelofs

Hans Roelofs

Lid

Mijn naam is Hans Roelofs, geboren Huissenaar en al 35 jaar actief als tuinder op de Rietkamp. Sinds vijf jaar ben ik actief voor B06, omdat toekijken voor mij geen optie is.
Albert Hendriks

Albert Hendriks

Voorzitter

Vier jaar geleden heb ik mij aangesloten bij B06, nadat ik van alle lokale partijen hun standpunten en voornemens had bestudeerd.

Dit hebben we bereikt