“Mensen maken de beste keuze die ze op dat moment hebben”

De stap in de politiek is ook een bewuste keuze. In de lokale politiek mee praten, luisteren en mee denken over je eigen leefomgeving, direct betrokken zijn dat is wat mij aanspreekt. B06 heeft mij gevraagd de partij te komen ondersteunen, deel te nemen in de politiek dus we gaon d'r veur!

Met de projecten Windmolens Caprice, Gebiedsvisie Bemmel Haalderen en woningbouw plannen algemeen heb ik gemerkt dat de gemeente eigenlijk onvoldoende luistert naar de bewoners. In mijn optiek wil de gemeente projecten zo snel mogelijk doen slagen kosten wat het kost, prestige politiek!

Dus ga met alle partijen in gesprek en informeer de inwoners breed of terwijl ga participeren zoals dat met een mooi woord heet. Sommige beslissingen hebben niet alleen invloed op dat gebied maar voor de hele gemeente. Denk ook na voor wie ga je de windmolens plaatsen of voor wie ga je bouwen….

Daarnaast denk ik dat de gemeente veel geld kan besparen door minder mensen of bedrijven in te huren, dit kost bakken met geld. Het aanpassen van de flexibiele schil zoals dat heet.

 

Werkveld:

Ik ben werkzaam in het sociaal domein op het gebeid van arbeidsbemiddeling vanuit de Participatie Wet. En sta ook in verbinding met de werkgever /ondernemers.  

Prive; 

Duurloop, mountainbiken, volleybal, hiken in polder, skiën , skaten, wandelen

 

Dit hebben we bereikt